Menukaart
Voorgerechten Hoofdgerechten vlees Hoofdgerechten vis Hoofdgerechten vegetarisch Voor de kleine trek Bijgerechten Nagerechten

Prijzen in de kassa zijn leidend

Het zal niet als een verrassing komen als ik dit artikel schrijf met de mededeling dat de prijzen voor ons allemaal, dus ook voor ons, de pan uit rijzen. Nu staan wij hopelijk bij jullie bekend als eerlijke ondernemers die nooit meer zullen rekenen dan nodig is. 

Omdat de prijzen zo fluctueren kiezen we ervoor om onze menu kaart nog even niet opnieuw te laten drukken maar de prijzen in de kassa leidend te laten zijn. Het kan daardoor voorkomen dat de prijs op de kassabon hoger is dan de prijs die je op de menukaart las. We proberen de prijsstijgingen tot het minimale te beperken. We rekenen op jullie begrip hiervoor. 

Openingstijden

Maandag:     Gesloten
Dinsdag:       Gesloten
Woensdag:   17:00 tot 23:00
Donderdag:  17:00 tot 01:00
Vrijdag:         17:00 tot 01:00
Zaterdag:      17:00 tot 01:00
Zondag:        17:00 tot 23:00

Wil je reserveren of eten bestellen?

Bestellen kan via WhatsApp, telefoon of via Thuisbezorgd.nl.

Stuur een WhatsApp naar 013 5902004. Ja, dit is een gewoon nummer maar met een businessaccount kan dat.

Vanaf 16:00 kun je bellen naar 013 590 2004. Telefoongesprekken via WhatsApp worden niet aangenomen. Een bestelling kan niet via de voicemail doorgegeven worden.

’s Avonds bezorgen we ook onze gerechten. Hier kiezen wij voor omdat wij een mogelijkheid zien dat er nieuwe maatregelen komen voor Corona in het najaar. Stoppen we nu met bezorgen dan kunnen we in het najaar opnieuw beginnen met onze reputatie als bezorger opbouwen. Hier kiezen wij niet voor.