Feestjes
Dansen Drankjes Gezelligheid

Fifty50 is altijd in voor een feestje

Nadat de laatste desserts zijn geserveerd gaat de muziek harder, wordt er andere muziek gedraaid en wie weet wordt er vanavond gedanst. Het leuke van de vrijdag- en zaterdagavonden is dat je niet weet hoe het loopt. Ben jij een gangmaker?

Feestjes en etentjes

Feestje geven?

Wil je bij ons een feestje organiseren? Dat kan. Omdat wij van mening zijn dat 21:00 het perfecte tijdstip is om een feestje te beginnen, en omdat we dan vantevoren nog gasten kunnen laten eten, is het niet mogelijk om eerder te starten.

Tijdens de zomer periode, juni, juli, augustus en september, is het niet mogelijk om onze zaak af te huren voor een feestje. 

Voordat een feest begint kun je altijd komen eten. Het is dan zo dat we vantevoren aangeven dat we tot 20:00 open zijn.

1x per maand is er ruimte om een feest aan te nemen. Wij hanteren een vast gestelde startprijs. Je betaalt nooit minder dan dit bedrag. Dit geldt voor de vrijdag en zaterdagavond. Zondagmiddag is ook een optie. Dit kan tot 17:00. 

Wil je meer informatie? Maak dan een afspraak via WhatsApp op 0135902004. Zo leren we elkaar beter kennen. Prijzen geven wij niet vrij zonder een afspraak. 

(Groeps)etentje organiseren?

Wil je met een grote groep komen eten? Ook dit kan. Bij groepen vanaf 10 personen vragen we van te voren de menukeuze door te geven. Wij hebben een kleine keuken, dus op deze manier zijn we maximaal voorbereid. 

Fifty50Bar & BBQ
There are no strangers here, only friends you haven’t met yet