Fifty50Bar & BBQ

Menu

Menu kaart

Deze week staat in het teken van Oktoberfest. Vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 oktober is het zover. Dus doe je lederhosen en dirndl aan een kom!

We hebben lange tafels waaraan iedereen welkom is. Bierpullen, pullen baco of misschien heb je liever een pul Weizen… Ook het eten staat in het teken van Oktoberfest; bokworst, curry worst, bratworst, pommes,, maar als je liever een diamanthaas wilt dan kan dat ook. De setting is alleen even anders dit weekend.

De muziek is ook anders. Het is foute apres ski en foute muziek die de boxen domineren. Gezellig!!!!

Oh en vol = vol. Reserveren is wenselijk.

Onze menukaart is gemaakt met passie voor vlees, houtskool grillen en luisteren naar waar de behoefte van onze gasten ligt.

Wij zijn open van woensdag tot en met zondag vanaf 17:00. Reserveren kan vanaf 16:30 door te bellen met 013 590 2004 of mail naar reserveren@fifty50tilburg.nl Via mail reserveren kan tot 15:00.

De menukaart

Met trots presenteren wij onze menukaart. Je ziet all time favorites terug maar ook nieuwe steaks zoals de cowboysteak, bavette, tournedos en flat iron steak.

Fingerfood kaart

Een hapjeskaart voor ’s middags of ’s avonds bij de borrel, wij noemen het de fingerfood kaart. Tussen 17:00 en 21:00 is het niet mogelijk om van de fingerfood kaart te bestellen. Dit omdat de keuken dan helemaal in het teken staat van de diner kaart.

Bekijk hier ons afhaalmenu

Het afhalen van onze maaltijden zien wij als een tafel die bezet is. Daardoor kan het zijn dat als we vol zitten, meestal in het weekend, het niet mogelijk is om af te halen. We hopen op begrip hiervoor.

Hoe werkt het?

  1. op de dag zelf kun je vanaf 16:00 bellen naar 013 590 2004. Als we in gesprek zijn, probeer het een paar minuten later dan nog een keer. Dankjewel hiervoor.
  2. alleen afhalen is nog mogelijk. Je kunt cash of met pin betalen.

 

banner3

There are no strangers here,

only people you haven't met yet