Fifty50Bar & BBQ

Menu

Menu kaart

Ons menu is gemaakt met passie voor de houtskoolgrill en dat proef je.

We maken heel veel zelf. Van de sauzen, koud en warm, tot de marinades voor de spareribs en onze friet. Daarom kan het zijn dat je iets langer moet wachten.

Op deze pagina zie je de bezorg en afhaal menukaart. Wij zijn open van woensdag tot en met zondag. 

Bekijk hier ons afhaal en bezorgmenu

Hoe werkt het?

  1. mail naar reserveren@fifty50tilburg.nl Mailen kan elke dag. Mail je een bestelling voor de dag zelf dan kan dit tot 15:30. Daarna wordt de mailbox niet meer gelezen omdat we dan druk zijn met de voorbereidingen in de keuken.
  2. op de dag zelf kun je vanaf 16:00 bellen naar 013 590 2004. Als we in gesprek zijn, probeer het een paar minuten later dan nog een keer. Dankjewel hiervoor.
  3. na een bestelling wordt er op de dag van bezorging een Tikkie gestuurd. Als je voor het eerst bij ons besteld kan het even duren voordat de link actief is. Bij sommige telefoons is het nodig om het 06 nummer waarmee het Tikkie gestuurd wordt op te slaan in verband met de beveiliging op de telefoon. Alleen maar goed toch?

De terrassen gaan weer open, dus een speciale kaart voor het terras

De terrassen mogen weer open. Fifty50 opent haar terras vanaf vrijdag 30 april en daarna elke vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 14:00. Tijdens de meivakantie kan het zijn, mits het mooi weer is, dat het terras ook open is op woensdag en donderdag. Houdt hiervoor onze Facebookpagina en website in de gaten. Speciaal voor het terras hebben we een fingerfood kaart samen gesteld.

banner3

There are no strangers here,

only people you haven't met yet