Fifty50Bar & BBQ

Menu

Menu kaart

Ons menu is gemaakt met passie voor de houtskoolgrill en dat proef je.

We maken heel veel zelf. Van de sauzen, koud en warm, tot de marinades voor de spareribs en onze friet. Daarom kan het zijn dat je iets langer moet wachten.

Met trots presenteren wij onze nieuwe menukaart. De all time favorites terug zijn zoals de cowboysteak en de chickburger. Verder hebben we de bavette toegevoegd. Een heerlijke stuk rundsvlees van 300 gram die perfect past tussen de steaks die wij al aanbieden.

Op deze pagina zie je de afhaal menukaart. Wij zijn open van woensdag tot en met zondag. Door de drukte op het terras is het niet meer mogelijk om de maaltijden te laten bezorgen. Het is te druk om iemand te missen van ons team. We hopen op begrip hiervoor.

Fingerfood kaart

Een hapjeskaart voor ’s middags of ’s avonds bij de borrel, wij noemen het de fingerfood kaart. Tussen 17:00 en 21:00 is het niet mogelijk om van de fingerfood kaart te bestellen. Dit omdat de keuken dan helemaal in het teken staat van de diner kaart.

Bekijk hier ons afhaalmenu

Hoe werkt het?

  1. op de dag zelf kun je vanaf 16:00 bellen naar 013 590 2004. Als we in gesprek zijn, probeer het een paar minuten later dan nog een keer. Dankjewel hiervoor.
  2. alleen afhalen is nog mogelijk. Je kunt cash of met pin betalen. De terrassen zijn weer open, dus een speciale kaart voor het terras

De bestellingen op het terras gaan voor op de afhaalbestellingen. Door drukte kan het daardoor zijn dat we nee moeten zeggen tegen een bestelling omdat het te druk is. We hebben maar een kleine keuken en zijn genoodzaakt keuzes te maken. Wij rekenen op uw begrip.

 

banner3

There are no strangers here,

only people you haven't met yet